Intelligens vállalat irányítási rendszer

A PEAS – PMR – MCOnet Vállalt irányítási rendszer több, mint 90.000 mérnöki órával fejlesztett KÖZÉP EURÓPA egyik legfejlettebb rendszere.

Magyar Innovatív érték, Magyar Termék Nagydíjazott.

Speciális, cég-, vagy iparág specifikus szoftvert használ, amely nélkülözhetetlen?

A PEAS – PMR – MCOnet Vállalatirányítási Rendszer rugalmasan illeszthető bármely szoftverhez, így a célszoftverből származó adatok automatikus módon átemelhetők az ügyviteli rendszerbe.

mohammad-rahmani-LrxSl4ZxoRs-unsplash

Moduláris felépítés

  • Feladat- és határidő-kezelő, ügyfélkapu
  • Szolgáltatás- és termékcikk-kezelés, raktárkezelés, eszközkezelés, beszerzés
  • CRM, értékesítés
  • Partner nyilvántartás, kommunikáció,Hirlevél beintegrálás
  • Kontrolling, HR
  • Pénzügy, számlázás beintegrálás
  • Iktatás, elektronikus dokumentum tárolás és keresés

Nincs szüksége másik rendszerre, vagy kiegészítő szoftverekre: A PEAS – PMR – MCOnet Vállalatirányítási Rendszer rendelkezik minden olyan funkcióval, amely szükséges egy magyar vállalat napi operatív működéséhez, és megalapozza stratégiai döntései meghozatalát.

Stabil és gyors
Szeretné minden adatát biztonságban tudni? Nincs ideje a lassú adatfeldolgozásra?

A PEAS – PMR – MCOnet Vállalatirányítási Rendszer működése során minden adat egységesen ugyanabba az adatbázisba kerül. A csúcstechnológiát képviselő adatbázis-kezelő rendszer biztosítja az adatok mindenkori védelmét, így adatvesztés nem fordulhat elő.

A rendszer nagy adatmennyiségnél is megőrzi stabilitását és gyorsaságát.

A PEAS – PMR pörgős, dinamikus rendszer – köszönhetően a legkorszerűbb technológiának.

A cégvezetés vállalati projektjeinek, értékesítéseinek pillanatnyi állapota érdekli vagy több osztály, részleg dolgozó kollégái munkáját szeretné összehangolni, ez a fejlett rendszer tökéletesen alkalmas.

A rendszerrel megszüntethető a többszörös adatrögzítés is.

Ha a vezetés szeretné bármikor, bárhonnan elérni vállalat adatait, ellenőrizni a munkafolyamatokat, projekteket akkor ezzel a rendszerrel biztonságosan megoldható. Asztali számítógépes alkalmazások, táblázatos manuális kimutatások, költségesek, időigényesek, emberi hibákat tartalmazó folyamatok.

A PEAS – PMR – MCOnet Vállalatirányítási Rendszer futtatásához csupán egy internetkapcsolattal és webböngészővel rendelkező eszközre van szüksége.

Felhasználóbarát kezelő felület

Ha a kollégák kevésbé járatosak az informatikában? Nem probléma, a PEAS – MCOnet Vállalatirányítási Rendszer letisztult felületei könnyen megérthetőek az informatikában kevésbé járatosak számára is. Az egyes kezelőfelületek azonos módon épülnek fel. A rendszer logikus felépítésű, könnyen átlátható, kezelése napok alatt betanítható.

Telepítése, frissítése a központi szerveren történik, a felhasználók eszközein nem kell telepíteni.

Vállalatirányítás már Apple-ön is

A PEAS – PMR – MCOnet Vállalatirányítási Rendszer – platformfüggetlenségéből adódóan – nemcsak a megszokott szoftverkörnyezetben, hanem az Apple által fejlesztett operációs rendszereken (IOS / MacOS) is egyaránt használható. Apple mobilkészülékéről Ön akár útközben is ellenőrizheti az éppen zajló munkafolyamatokat, könnyedén átlátva minden szükséges információt.

Rugalmas, üzleti környezetéhez könnyen alakítható vállalatirányítási rendszer

Teljesen integrált modulok, együttműködő alrendszerek.

A PEAS – PMR – MCOnet Vállalatirányítási Rendszer rugalmasságát az adja, hogy modulárisan épül fel, így csak olyan funkciókért kell fizetni, amit valóban használunk.

A rugalmasságot növeli továbbá, hogy az általános modulok mellé könnyedén fejlesztünk egyedieket is.

Speciális, cég- és iparág-specifikus igények kielégítése is lehetséges új modulok fejlesztésével, amelyek a meglévő modulokba is be tudnak épülni, így biztosítva az adatok komplex kezelését.

PEAS – PMR – MCOnet Színvonalas fejlesztői csapatunk gyorsan reagál a felmerülő igényekre, a rendszer így könnyen – és költséghatékony módon – bővíthető, egyéni igények alapján.

Kifinomult jogosultsági rendszer

A PEAS – PMR – MCOnet Vállalatirányítási Rendszer kifinomult, könnyen beállítható jogosultsági szintekkel védi cége adatait.
Mindenki csak ahhoz fér hozzá, amire munkája elvégzéséhez szüksége van.

PEAS – PMR – MCOnet szoftver segítségével jelentősen nő a vállalat hatékonysága, a beosztott és vezetők együttműködési készsége.

Kevesebb munkaerővel is elvégezhető a feladat vagy ugyan azzal a munkaerővel több, komplexebb és feladatelvégzés érthető el.