PR HÍREK

Elismerték az MCOnet International kiemelkedő gazdasági teljesítményét

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) Vállalkozók napja rendezvényen idén is díjazták a tudásalapú gazdaságba mintaértékűen bekapcsolódó magyar alapítású piaci szereplőket.

A rendezvényen Varga Mihály pénzügyminiszter köszöntve a megjelenteket, kiemelte:
a jó gazdasági eredmények fenntartása érdekében segíteni kell a vállalkozások fejlődését.

Tolnay Tibor VOSZ elnök és Varga Mihály egyetértettek abban, hogy folytatni kell a párbeszédet a hatékonyság növelése érdekében.

A Vállalkozók napján immár hagyományosan került sor a díjátadásra.

Az MCOnet International tulajdonos-ügyvezetője, a VOSZ Informatikai szekciójának elnöke,
Szabó Zoltán Kázmér Magyar Gazdasági díjat vehetett át:

A díjat a tudásalapú gazdaságba mintaértékűen bekapcsolódó magyar alapítású piaci szereplők elismeréséért alapították, idén csak ő vehette át ezt az elismerést.

Az MCOnet International 100 százalékban magyar tulajdonú cég, Szabó Zoltán Kázmér több mint húsz évvel ezelőtt alapította.

A cég elsősorban online tartalmak előállításával foglalkozik, a 4. ipari forradalom megjelenésével pedig kiemelt figyelmet fordít a mesterséges intelligenciára és a robottechnológiára.

Cégek számára technológiai adatkutatást, elemzést és szakmai tanácsadást vállalnak, valamint intelligens vállalat irányítási rendszert állítanak fel, olyan funkciókkal, amely szükséges egy magyar vállalat napi operatív működéséhez, és megalapozza stratégiai döntések meghozatalát.

Megbízható partnert keres, akár hosszú távú fejlesztésekhez?